Bad hair day – ikke jeg!

Vi har alle dager hvor håret bare ikke funker. Enten det er sovehår, halvmøkkete hår eller rett og slett bare en skikkelig dårlig hårdag. Her er våre tips til hvordan du skal komme deg gjennom dagen.

Fletter, fletter, fletter

Vi elsker fletter! Ikke bare er det en superfin måte å komme unna med halvmøkkete hår på, det er faktisk også slik at flettene blir finest - og lettere å få til - når ikke håret er nyvasket. Prøv deg frem med tvinninger og fletter i kombinasjon, eller sett de opp. Det er kun kreativiteten din som setter grenser her.

Tørrsjampo

Tørrsjampo er en enkel og rask løsning for flatt og fett hår. Den absorberer overflødige fettstoffer fra hår og hodebunn og gir inntrykk av nyvasket hår på null komma svisj. Påføres ved røttene og gir volum til håret . Gre godt gjennom med børste for å unngå hvite partikler.

Bytt skill

Har du flatt hår vil det å bytte skill for en dag gi det mer løft og liv. Tupere lett i tillegg og spray med tørrspray for hold.

@maneaddicts

Litt rufsete hår er lov

Om håret ikke perfekt og glatt hele tiden så er det ingen krise. Omfavn frissen og sett håret opp i en knute i nakken. Dra litt i håret etter at det er festet for å få et røffere uttrykk.

@camillapihlno

Cover up

Et fint hårbånd eller hårbøyle dekker over deler av håret og tar fokuset bort fra både ettervekst og fett hår. Et fashion statement er det også.

@annabelrosendahl

Vask halve håret

Prosessen med å vaske, føne og style håret kan ta sin tid, og det er kanskje derfor vi noen ganger skipper det? Et godt tips er å vaske kun frontpartiet eller luggen om du vil. Dette vil gi en illusjon av rent og nyfønet hår på en brøkdel av tiden.