Bli «ny» på 30 minutter

- Har du lyst på forandring liten eller stor?
- Har du egentlig bare tenkt å klippe deg?
- Har håret ditt blitt for gult?
- Har fargen blitt for blass?
- Har du "store planer" og ønsker å føle deg ekstra fresh?
- Har du lyst på litt oppfreshing, men trenger ikke "full pakke" enda?

DA HAR VI LØSNINGEN!

Glossing er en hurtig fargeoppfriskende salongbehandling der balsam er en del av ingrediensene. Dette er en veldig mild kjemisk behandling med en utrolig glansfull effekt. Her er det mulig å få en mørkere farge eller en veldig naturlig lett lysning. Du kan velge mellom hele Wellas innholdsrike fargeskala. Behandlingen vaskes gradevis ut av håret og kan tas enten ved siden av annen fangebehandling eller klipp, eller rett og slett alene.

Mulighetene er mange - er du for gyllen kan du få det kaldere. Føler du deg blass kan du friske opp og gi glans, eller du kan freshe opp en liten ettervekst. Glossing er også en super behandling for de som begynner å bli litt grå eller de som allerede er grå.

Blending er en litt sterkere versjon av glossing. Behandlingen er uten balsam og gir en litt større forandring. Samme prinsipp, men er "storesøstre" til glossingen. Har du et ufarget hår kan dette være en ypperlig førstegangs farge da du får svært liten ettervekst. Blending har mange bruksområder som over striper, både nye og gamle, eller kanskje er du ute etter en mer naturlig og soft farge.

Color Fresh er produkt du kan kjøpe med deg hjem for å ta vare på fargen. Skummer som en shampoo, pleier som en kur og er glansfull som en glossing. Fra mørk til lys og kald til varm. Et perfekt produkt dersom du har "store planer" og ikke rekker å gå til frisørene, eller du rett og slett vil gjøre det beste for å ta vare på fargen din mellom salongbesøkene.

Er du klar for å være litt crazy? Vi har fargen for deg også!