Color Fresh Create – Express yourself!

Har du lyst til å kunne forandre hårfargen når det passer deg og ha nye iøyenfallende effekter som er både elegante og annerledes? Da er COLOR FRESH CREATE som skapt for deg.

Kreative farger er fortsatt i vinden og kanskje enda hotter enn noen gang i sommer! Det kan være alt fra duse pasteller til mer dype og intense farger. Color Fresh er ikke kjemisk og trenger derfor ikke inn i hårstråene, men legger seg utenpå håret. Fargen fades gradvis ut til vakre pastelltoner.
Color Fresh Create finnes i 12 nyanser og man kan selv velge intensiteten i fargen og farger kan blandes. Hele fargeskalaen er lov. Jo lysere håret er i utgangspunktet, desto sterkere og mer effektfull blir nyansen.

Tør du ikke å gå "all in" kan du fint legge inn kule effekter, dip dye, balayage, eller bare en deilig pastelltone over hele.

Inspirasjon...

12 ulike nyanser

Color Fresh Create er en komplett og uttrykksfull fargeserie. Finnes i 12 ulike nyanser som fader ut "true-to-tone", som vil si at fargen vaskes ut sakte men sikkert og fader ut i vakre og myke pastelltoner.