Hårfint til herrene

Kort hår er gjerne normen for de fleste menn, men enten du liker det superkort, rufsete eller langt så er det uendelig mange måter å style det på. Her er våre tips til gutta.

Backslick

Backslick med lengde og volum gir en superfresh og tøff look. Og med litt highlights i front kan sommeren bare komme.

Start med Eimi Ocean Spritz fra Wella 249,- som gir volum og tekstur og definer frisyren med Eimi Grip Cream fra Wella 249,- for maks hold.

@guyswithcoolhair

Skin to fade

Vanskelig å ikke like denne supersharpe skin to fade frisyren med lengde i front. La håret få leve litt og velg en lett pomade med matt finish som Rugged Texture fra Wella 249,-.

Sideskill

Den klassiske herreklippen med sideskill og litt lengde på toppen er like fin til dress som til den hvite T-skjorten. Bruk en pomade med medium hold og litt glans som for eksempel Rough Clay 20 fra Redken 279,-.

Relaxed

Også vi ble litt småforelsket i Skam-William i fjor og ikke minst i hans avslappede stil med den litt utvokste tilfeldige sveisen. Superfint med lengde på håret når du har litt fall eller krøller.

For tekstur kan du starte med Eimi Ocean Spritz fra Wella 249,-. Rufse til frisyren med SP Textured Style fra Wella 289,- som gir akkurat den rette looken slik at det ser ut som du ikke har prøvd for hardt.

@thomashayesfanside

Man bun

Nei, vi blir ikke lei man bun på gutta og er du i tillegg så heldig å ha litt krøller eller fall, så spray lett over med Hair Play Dry Wax fra KMS 269,- for å samle det litt og gi tekstur. Og ikke glem at langt hår også trenger en stuss en gang i blant!