Kundefordel

 

MELD DEG INN I DAG – GRATIS MEDLEMSKAP!

Vi ønsker å ta enda bedre vare på deg som vår kunde!

Gratis innmelding og bruk

Du får bonus på behandlinger og varekjøp

Superenkel timebestilling og oversikt

«SMART for deg»  er et fordelsprogram som i tillegg til å gi deg bonuspoeng på behandlinger og varekjøp, også gir en rekke andre fordeler. Du får 3% bonus på alle behandlinger og varekjøp, og poengene kan benyttes ved kjøp av valgfrie produkter. Unntak vil være produkter på kampanje med allerede nedsatt pris.

Som medlem vil du motta påminnelse om timeravtaler, du kan sjekke bonussaldo og eksklusive tilbud. Du får også informasjon om annet som skjer hos oss.

VELKOMSTTILBUDVed innmelding får du en velkomstgave på 50 bonuspoeng. Disse aktiveres etter 1. betalte besøk i en av våre salonger.

BONUSPOENG

Poengene kan benyttes til kjøp av produkter til ordinær pris i alle våre salonger. NB! De kan ikke brukes som delbetaling. Du opparbeider deg 3% bonus av alle behandlinger og kjøp av produkter til ordinær pris. Dersom du betaler kr. 1000,- så har du opptjent  30 bonuspoeng. 1 bonuspoeng = 1 krone.

* Bonuspoengene må benyttes innen 12 måneder.

 

SLIK MELDER DU DEG INN

Du kan laste ned vår app og svar JA på spørsmål om å bli medlem av «SMART for deg» eller du kan melde deg inn ved å logge deg inn på timebestilling på vår nettside eller manuelt ved salongbesøk.

Appen kan du laste ned her

Les om medlemsvilkår her

Innmeldingen trenger du bare å gjøre en gang. Melder du deg inn før kl. 24.00 samme dag du har besøkt en av våre salonger, får du med deg dagens besøk på bonus-saldoen!

Dersom du ikke har mulighet til å melde deg inn selv, kom innom en av våre salonger og vi hjelper deg gjerne.

Innmelding er bindende til du melder deg ut, og vi forbeholder oss retten til å sende deg nyheter og tilbud så lenge du er medlem. Inn-/utmelding gjør du enten i appen Fixit Timebestilling eller på vår hjemmeside.

* Du kan når som helst melde deg ut av «SMART for deg»