Lugg for meg

Ønsker du deg pannelugg, men har alltid tenkt at det ikke vil kle deg? Den tanken kan du kaste på båten for det finnes en pannelugg for alle. Det gjelder bare å velge rett variant og spandere litt tid på stylingen. Våre frisører hjelper deg mer enn gjerne med å finne den panneluggen som vil passe best for akkurat deg.

Skal du ha lugg er det første du må tenke på ansiktsform og egen stil. En skarp, rett lugg passer for deg som har rett hår og som gjerne liker litt ekstra styling. Myke, lange og oppklippede lugger derimot kan passe de fleste. Vi gir deg noen tips til hvilken lugg som kan kle deg og ditt ansikt.

Ovalt ansikt

Denne ansiktsformen kler de fleste typer lugg, her kan egen stil og tykkelse på håret være med å avgjøre.

Firkantet ansikt

Har du et firkantet ansikt er det fint med en myk, feminin og litt lang lugg. Du bør unngå at luggen deler ansiktet i to, det vil forsterke den firkantede formen.

Rundt ansikt

Med rundt ansikt bør du styre unna veldig rette linjer. Velg heller en myk, oppklippet lugg som slutter rett under brynene. En lengre lugg som gres til siden kan også være fint.

Hjerteformet ansikt

Har du et hjerteformet ansikt vil det passe godt med lugg. Luggen vil hjelpe til med å dra fokuset oppover. Velg en litt kortere og lett variant.

Vi ønsker alle å føle oss fine på håret. Skal du lykkes med en fin lugg er det et par ting det kan være lurt å tenke på. Sørg for å ha gode stylingprodukter da sikrer du at luggen ligger slik den skal. Tørrshampo tilgjengelig er nesten et ”must”, luggen blir nemlig langt fortere fet enn resten av håret. Det er også lurt å føne luggen da holder den bedre på plass enn om den lufttørker. Sist men ikke minst en fin lugg trenger jevnlig stuss.

Lugg har absolutt sine fordeler, den rammer inn ansiktet ditt og kan gi flott fokus til øyne eller kinnben, så kanskje er det tid for å kaste seg ut på noe nytt? Prøv da vel og møt våren med ny frisyre!