Nå kan du vinne behandlinger for et helt år

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å bestille og gjennomføre en time i en av våre salonger i perioden januar til og med 15. februar.

Vi trekker ut 3 heldige vinnere 20. februar

1. premie Behandlinger for en verdi av kr. 15 000,-
2. premie Behandlinger for en verdi av kr. 7 500,-
3. premieBehandlinger for en verdi av kr. 5 000,-

Styling som holder helekvelden

Det er tid for julebord og mange bruker tid på å planlegge både hva man skal ha på seg og ikke minst hvordan man skal style håret. De fleste har vel opplevd at stylingen kan "klappe sammen" i løpet av en kveld. Alle ønsker seg at stylingen skal holde seg fin hele kvelden og følger du disse rådene er sjansen stor for at stylingen din holder hele kvelden.

 • Ta skum i håret før du føner

 • Føn håret på hodet for volum

 • Bruk et varmebeskyttende produkt med hold

 • En teksturspray vil gi deg lengre holdbarhet og godt grep i håret om du skal sette det opp

 • Spray godt med hårspray

 • Avslutt med en glansspray
 • Strikk og Hestehale = <3

  Noen ganger kan en vanlig hestehale bli litt kjedelig.
  Hvis du bruker to strikk isteden for ett kan du pimpe den opp mye.

 • Start med å dele fra øret til øret og sett to strikk som på bilde nr. 1

 • Ta en hånd inn i løkken og vri den rundt som på bilde nr. 3

 • Dra hestehalen gjennom og stram løkken under som på bildet nr. 5

 • Bruk en hånd og dra litt i håret på kronen for å få løft

 • Spray med hårspray så holder frisyren seg lengre


 • Denne varianten er enkel å lage og lekker å se på enten håret er slett, bølgete eller du har krøller. To strikk kan gjøre mye!

  Jobbe i Tango

  Etterspørselen etter dyktige frisører er stor. Vi i Tango er alltid på utkikk etter frisører som har lyst til å utvikle seg og som også ønsker å være med på å gjøre Tango enda bedre. Har du en brennende interesse for frisørfaget og samtidig har fokus på service og kvalitet, er du kanskje en av Tangos neste frisører?

  Vi kan tilby deg konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe sammen med faglig dyktige kollegaer som er stolte av håndverket sitt. Tango ble etablert i 1999 og kan vise til over 20 år som en seriøs arbeidsgiver med lønnsom drift. Tango er en av landets ledende frisørkjeder og med 36 salonger finnes det mange karrieremuligheter både som frisør men også innen andre områder innen driften av en frisørkjede.

  Vi har fokus på at våre frisører skal holde et høyt faglig nivå, noe vi sikrer gjennom målrettet kursing og opplæring. Personlig oppfølging av den enkelte frisør hvor det settes individuelle mål som gjennomgås og evalueres.

  Om Tango Frisør

  Kjeden består i dag av 36 frisørsalonger, hovedsakelig lokalisert på Sør-Østlandet.

  Virksomheten har sin administrasjon og hovedkontor i Porsgrunn, hvor det også er etablert egen frisørskole, Tango Akademiet.

  Vi i Tango ønsker at våre kunder skal sitte igjen med en følelse av god service og velvære etter et besøk i en av våre salonger. Vi legger vekt på at våre frisører skal holde et høyt faglig nivå. Dette skjer gjennom målrettet kursing og opplæring, samt videreutvikling av våre frisørers kunnskap innen mote, trender, produkter og fagkunnskap. Dette gjør at vi kan gi deg gode råd og tips om behandlinger, frisyrer og produkter.

  Tango har gjennom årene hevdet seg sterkt i nasjonale og internasjonale konkurranser, noe som underbygger at kjeden legger vekt på høy faglig kvalitet.
  I 2016 og i 2022 ble Frisørkjeden Tango kåret til Årets Frisørkonsern og vi var også nominert i 2017 og 2019.