Ny hårfarge på 1-2-3

Har du noen gang ønsket at du kunne endre fargen og stilen på håret ditt like kjapt som du skifter klær? Med STYLECOLOR kan du gjøre akkurat det. Sprayen er enkel å bruke og enkel å vaske ut. Dermed er dette den perfekte finishen for enhver look.

KMS STYLECOLOR gir deg ubegrensede muligheter for å gi frisyren din et unikt uttrykk. Sprayen er svært fleksibel, enkel å påføre og enkel å fjerne og booster frisyren din. Fargen sjamponeres lett ut og smitter ikke av i kontakt med vann eller tekstiler.
Sprayen finnes i ni nyanser; fra naturlige farger som Frosted Brown og Dusky Blonde, til siste trend med matte, metalliske toner som Vintage Blush og Iced Concrete.

Slik bruker du STYLECOLOR
1. Dekk klærne dine med et håndkle
2. Rist flasken 6-10 klikk før du sprayer (sikrer at fargen blir jevn). Spray med korte dusj i tørt hår på ca. 15 cm avstand
3. La det tørke i 5 minutter før du grer gjennom

En helt unik teknologi av polymerkompleks med en blanding av pigmenter sammen med en vannavstøtende overflate utgjør den store forskjellen som gjør at:

- Sprayen fester seg jevn til hårets overflate
- Den bygger en fleksibel ultratynn film for å sikre at resultatet blir jevnt både på mørke og lyse hårfarger
- Gir et bevegelig og naturlig resultat som er enkelt å style
- Fargen smitter ikke av ved regn eller svette
- Vannfast og "pillow-friendly"
- Fargen er perfekt for en aktiv livsstil

Den vannavstøtende overflaten sikrer at STYLECOLOR kun kan fjernes med shampoo.

STYLECOLOR kan brukes på mange ulike måter og alt ettersom hvilke effekt du har lyst på. Du kan få en spennende farge for en dag, til en spesiell anledning, eller bare for å gjøre en spennende forandring. Sprayen kan brukes til:

- Helfarging
- Balayage
- Striper
- Contouring
- Lage mønster med sjablonger
- Quick-fix av ettervekst