Nye Koleston Perfect – unik fargeteknologi

Wella Professionals sin tekniske utvikling har steget til nye høyder med introduksjonen av Koleston Perfect ME+. Det er det første og eneste profesjonelle hårfargemerket som har gjennombruddsteknologien Pure Balance Technology og ME+. Men hva betyr det egentlig? La oss forklare.

Pure Balance Technology
Pure Balance Technology er designet for å minimere dannelsen av frie radikaler under fargeprosessen ved å deaktivere urenheter som metaller i håret. Frie radikaler forstyrrer fargeprosessen og er en viktig årsak til hårskade.

Med Pure Balance Technology oppnår man et enda renere fargeresultat med naturlig dybde og glans. I tillegg bidrar denne teknologien til betydelig mindre skade på håret, farge etter farge.
Den nye formelen gir en farge som er svært jevn og balansert, noe som gir en bedre balanse mellom tone og kontroll av dybde med opptil 100% gråhårs dekning

Samtidig er ME+ teknologien et vitenskapelig gjennombrudd skapt for å erstatte PPD og PTD, noe som reduserer risikoen med opptil 60 ganger mindre sannsynlighet for å utvikle en ny allergi mot hårfarge.
PPD og PTD ble først patentert i det 19. århundre og har vært de ledende ingrediensene i permanent hårfarge i over 130 år. Nye Koleston Perfect med ME+ er i ferd med å forandre dette og står for den mest betydningsfulle hårfargeinnovasjon på over et århundre.