Personvern

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldende forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du besøker våre nettsider.

Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no.

Formål
Formålet med nettstedet er å gi informasjon om våre tjenester og produkter, samt gi kontaktinfo om oss.

Ansvar
Tango er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med besøk på nettstedet. R8 Edge AS er totalleverandør for drift og vedlikehold av nettstedet.

Timebestilling
Løsningen for bestilling av frisørtime gjøres på nettstedet klippemeg.no. Dette er en tjeneste levert av Touch Soft AS. Ved bestilling av time registreres informasjon som:

  • Navn
  • Telefon
  • Adresse

Du vil også kunne oppgi fargeresepter, allergier og annen informasjon som kan være relevant for at vi skal kunne gi deg en trygg og god behandling.

Dine personopplysninger vil automatisk bli slettet 36 måneder etter siste bestilling.

Hva registrerer vi ved besøk på Tango sine nettsider?
Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på vårt nettsted slik at vi kan utvikle og forbedre gjennom å forstå hvordan det brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics, slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • Antall sidevisninger
  • Antall besøk
  • Hvordan besøkende kom inn på nettstedet
  • Informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen «Demografi og interesserapporter» i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

Informasjonskapsler
De fleste nettsteder i dag bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og vi samler inn besøksstatistikk via standard verktøy for dette, som vi benytter for å gjøre nettstedet bedre for deg som bruker. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettstedet samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke aksepteres. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten.

Vi bruker følgende informasjonskapsler

Google Analytics
Dette er tredjeparts-informasjonskapsler fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk). For mer informasjon har Google en egen nettside om dette.