Sommerfresh på et blunk!

Sommer, sol og ferietid. Gyllen hud og lette klær. Lange fine kvelder, sosialt samvær, det er den lyse fine tida. Hvem vil vel ikke se ”fresh” ut da? Late dager med forhåpentligvis mye sol og bading er nydelig, men det kan også påvirket håret ditt slik at det føles blast og livløst og du føler at det trenger en piff. Heldigvis er redningen ikke langt unna. Du kan nemlig gjøre små underverker hjemme eller hvor du enn befinner deg.

Med Wellas Color Fresh får du på en enkel måte frisket opp fargen din. Dette er en toning som forbedrer fargen du allerede har, og gir håret en vakker glans, perfekt mellom fargingene i salong. Det fine med Color Fresh er at det ikke sliter på håret, men virker derimot pleiende. Color Fresh selges i alle våre salonger og har et vell av farger, de kan også blandes slik at du får den mest optimale fargen til akkurat ditt hår. Spør frisørene i salongen om råd, de hjelper deg gjerne. Deretter er det bare å rusle hjem og sette i gang. Color Fresh er lett å påføre og kan enten brukes som siste shamponering ved hårvask, eller som vi helst anbefaler, maser den inn i hele håret og la den sitte i 3 til 60 minutter avhengig av resultatet du ønsker. Vi gir deg selvsagt råd om virketid for ditt hår. Under viser vi deg tre eksempler hvor hver av modellene har brukt Color Fresh. Utgangspunktet til disse tre er svært forskjellig, men det ble et flott resultat på alle sammen.

Marthe har i utgangspunktet en ganske gylden farge og ønsket seg en kaldere fargetone. For å få til dette brukte vi 8/81. Fargen er mer beige og gir derfor et kaldere resultat til Marthes hår.

Trine har et helt lyst utgangspunkt, men ønsker en dypere og litt kaldere farge. For å oppnå dette ble det brukt 8/18 og resultatet ble som ønsket; En dyp, fin farge med hint av blått/grått.

Helene har også et helt lyst utgangspunkt. Her ville vi imidlertid beholde den helt lyse fargen, men ønsket å få inn en spennende tone med hint av lilla. Det fikk vi ved å bruke /06 som ikke har dybde effekt.

Ta en tur innom en av salongene du også så kanskje finner vi noe som passer akkurat for deg. Ferien er jo like om hjørnet. God sommer.