Sveisen kar, rocka eller sexy!

Hva er vel bedre enn en sveis som lett lar seg endre? Litt styling og vips har du en helt ny look. Egentlig er det perfekt å kunne endre sveis ettersom hva og hvor du skal, eller hvis det er noe du skal oppnå! Hva med en klipp som gjør deg sexy, men som også på et blunk gjør deg rocka og klar for en kveld med gutta?
Kanskje kvinnenes favoritt, en litt mystisk ”Dr.Grey” Han har en velformet, glansfull og trendy look, klar til dagens utfordring! Stylingen passer fint i formelle tilstelninger. Her kan du både være pyntet med dress, eller litt mer uformell i jeans. Blazer og en chinos er også perfekt. Med andre ord klar for det meste! Dagen er over, kvelden er i anmarsj, en målrettet ungkar er klar for å innta et av byens utesteder. En røff, litt rocka look preger denne karen, og det gir nok resultater, ingen problem! Sveisen sier sitt, tipper de andre gutta lurer på hvilken frisør han bruker. 

Hvordan få til disse stylingene? To gode produkttips:
Start med  American Crew Grooming spray i vått hår, fordel godt, føn i den formen du vil. Bruk deretter American Crew Forming Cream for finish styling. Om du vil ha den optimale følelsen så starter du i dusjen med American Crew 3 in 1, shampoo, balsam og bodywash.

Produktegenskaper:
Grooming Spray er et fleksibelt produkt som kan brukes både i fuktig og tørt hår. Sprayen bidrar til å holde stylingen på plass. Lett å vaske ut. Det er et oppbyggende produkt, jo mer du bruker, jo sterkere hold. Grooming Spray er pleiende for håret og gjør håret lettere å håndtere i tillegg har den UV-beskyttende effekt. Kan brukes alene eller sammen med andre stylingprodukter. Forming Cream  er en stylingcreme som passer til alle hårtyper og har medium hold og medium glans. Produktet gir god smidighet og får håret til å se fyldigere ut. Lett å vaske ut uten å etterlate rester.

3-IN-1 Shampoo, balsam og bodywash er et smart produkt som rengjør og gir pleie til både hår og hud.