Sveisent blikkfang

Trenden er barsk, tøff og stylet.

Er du i tvil om hva som gjelder for gutta, denne høsten?

Nå kan du ta frem all din maskulinitet, dine tøffe sider og skikkelig manne deg opp. Trenden er nemlig barsk, tøff og stylet.

Det er særlig en ting som preger motebildet denne høsten, det er korte sider og langt på toppen. Selv om dette virker som en enkel frisyre har den faktisk flere muligheter. Med litt styling eller ekstra kunstnerisk klipp, og vips endrer uttrykket seg helt. Da spørs det egentlig hva nettopp du er ute etter?

Begge klippene har en gradering av lengden på sidene, fra nesten snau til en kort klipp opp mot toppen. Er du litt vågal kan du i tillegg gå for mønster på sidene, rette linjer i et grafisk system gjør sveisen til et skikkelig blikkfang.

Du kan også raskt endre uttrykket bare hvordan du selv velger å style. Ønsker du den tøffeste ”looken” velger du å style håret fremover, perfekt for en kveld med gutta. Ønsker du en litt mer dempet stil kan du enten legge det mykt bakover eller til en av sidene, perfekt for jobb, middag eller kanskje en romantisk aften. Så gutter, her er det valgmuligheter, mandig blir det uansett. Ha en sveisen høst!

Skin to Mohawk

Liker du den korte skinfaden, men ønsker å dra den litt lenger? Hva med skinn (0 mm) på sidene og avslutte med en mohawk på toppen?!