Tørt/statisk hår…

Vi har vel alle opplevd hvor irriterende det kan være når vinterhåret blir statisk og umulig å kontrollere. Fortvil ikke - vi har løsningen til deg!

Om vinteren er luften mye tørrere både inne og utendørs. Tar vi også med temperaturforskjellene ute og inne på denne årstiden, så fører dette til at mye av fuktigheten i håret og hodebunnen forsvinner og håret begynner å produserer statisk elektrisitet. Heldigvis er det triks du kan gjøre for å få kontroll over håret ditt igjen.

Balsam og kur
Håret trenger ekstra påfyll av fuktighet på denne årstiden. Da er det veldig lurt å bruke en fuktighetsgivende balsam hver gang du vasker håret. Balsam inneholder positivt ladede molekyler og det er disse som hjelper til å nøytralisere elektrisk ladet hår.
I tillegg er det veldig lurt å bruke en god, pleiende og fuktighetsgivende kur 1 gang i uken. En kur trekker dypere inn i håret enn en balsam og har en lenger varighet.

Forslag til produkter:

Wella SP Hydrate Mask

Sebastian Hydre Mask

Leave In
Et leave-in produkt bruker du i håret etter det er nyvasket, men det kan også brukes daglig i tørt hår. Her gjelder det å velge riktig produkt som passer best til akkurat din hårtype. Leave-in produkter finnes som krem eller spray.
Har du tynt, fint hår er det viktig å passe på at du ikke bruker et produkt som tynger, men velger en lett krem eller fuktighetsgivende spray.
Har du tykkere, grovere hår krever det mer tilførsel av fuktighet enn for tynt, fint hår. Da er det lurt å gå for produkter med ekstra fuktighet og som er mykgjørende.

Forslag til produkter tynt, fint hår:

Wella Eimi Perfect Me

Sebastian Sublimate

KMS Revival Creme

KMS Leave in Conditioner

Forslag produkter til tykke, grove hår:
Hvilke av disse to produktene som passer best vil avhenge av hvor tykt og grovt håret er. Frisøren din vil kunne hjelpe deg med hva som passer best til ditt hår.

Redken Frizz Dismiss

Rebel Tame Leave In Smoothing Lotion

Redken Frizz Dismiss

Smooth Force Lotion Spray

Oljer
Vi hører mye om oljer om dagen og det finnes mange forskjellige typer, men hvorfor trenger håret ditt det? Oljer gir fuktighet og næring, den gir styrke, beskyttelse og ikke minst glans. Hvilken hårtype du har vil også være avgjørende for hvilken olje du bør velge. Spør gjerne frisøren din om hvilken olje som er best for deg. Her har vi noen varianter vi kan anbefale.

Forslag til oljer:

Wella SP Luxe Oil

Sebastian Dark Oil

Redken All Soft Argan-6 Oil

KMS De Frizz Oil