Trends ss19 – #vintage

#vintage

Trenden akkurat nå er #vintage. Moderne farger med en vintagefølelse. Tenk deg et "real life" filter - det er fargetrenden. Teksturer med en pudret vintagefølelse er det heteste i sosiale medier akkurat nå. Ingen farger er karakterløse - blonde, røde og brune nyanser fremstår som lette å myke og har et pudret "filter".

Vi er inne i en ny epoke hvor trendene ikke lenger settes av de store motehusene og motebyene. Nå er det influencers og sosiale medier som styrer motebildet. Trendene er ikke lenger delt opp i sesonger slik vi har vært vant til. Trendene kommer og går ettersom de oppstår og de kan vare en uke, måneder eller år.

Det handler om det personlige og individuelle uttrykket. Hvem er du? Hvem vil du være? Hva ønsker du å uttrykke?
Og hvordan kan vi som frisører bidra til at kundene våre oppnår det personlige og individuelle uttrykket som passer for dem?
Nøkkelordet her er konsultasjon.

De blonde får en ekstra dybde eller pudderfinish for å utstråle en avslappet myk følelse.

Røde toner vil få en mer naturlig look.

På et mørkere utgangspunkt blir tonene mer intensive med inspirasjon fra tresorter og myke ravnyanser.

Myke fargeoverganger er essensielt, to farger som smelter sammen til ett, #colormelt, og gir et soft, men ikke stripet uttrykk.

#rootshadow

#Rootshadow - Her bruker man har en mørkere bunn får å få en kontrast mellom det lyse og det mørke, men fortsatt skal det være "smude" overganger. #Rootshadow kan brukes i hele fargeskalaen for å skape en vintage følelse.

Vi veksler fortsatt mellom matte og glansfulle teksturer. Alt handler om plasseringen av teksturene ved å veksle mellom fargede og ufargede områder. Dette for å løfte resultatet til nye høyder, og for å skape en troverdig vintagefølelse.