Trendy med farge

Superhot med ny farge

Er du opptatt av trender og gjerne går for det ”hotteste” i motebilde? Ja da må du tåle og synes. Årets hårtrender er nemlig preget av pannelugger, kortere sveiser, sterke, mørke og gylne farger. Perfekt for sesongen?

Det kan kanskje virke litt skummelt, alle fargene og klippene vi har sett i motebilde til nå, og det er skikkelig farge som gjelder. Pastellfargene har florert lenge, mange trodde kanskje trenden med farge skulle avta, men den har kommet for å bli. Nå er det mørke, gylne farger som gjelder. Ekspertene går faktisk så langt at de kaller hårfarge for ”vår nye makeup”

Frisørene hos Tango forklarer fargetrendene slik. -Vi er langt forbi den tiden da hårfarge ble brukt kun for å dekke grå hår. Hårfarge har blitt en del av vår personlighet, vår velvære og ikke minst vår personlige stil. Fargen du har er definitivt med å definerer din look og identitet, sier de hos Tango.

Trendfargene

Kanskje den mest dominerende trenden i disse dager er en mørk, gylden farge, og it-fargen blant alle denne høsten er ”Blorange”. Fargen er oppkalt etter "blood orange", en mellomting mellom rosa, rød og oransje. Gå for denne om du vil synes i høstmørket.

Flere spår at vi også denne høsten kommer til å se metalliske farger, både mørke og lyse toner. Det betyr at trenden med grått slett ikke er over. Derimot finnes det langt flere varianter. Du kan få både perlehår, gullhår og sølvhår. En stil som virkelig får håret til å gløde.

Vi ser også mye av det som kalles «root shadow» Det betyr at hårrøttene er synlige med din ekte farge så mikses det inn en ny farge slik at de glir naturlig inn i hverandre. Balayagetrenden, som har vært i motebildet en stund, er fortsatt aktuell. Akkurat nå er det mest trendy en miks av karamellfargede, varme striper kombinert med en mørk sjokoladefarget base.

Enklere å farge

Det behøver faktisk ikke være så skummelt å velge en litt trendy, ny farge. Produktene og teknikken har endret seg kraftig. I dag får du gode midlertidige farger som enkelt vaskes inn og ut av håret. Akkurat som med makeup eller annen pynt kan du med andre ord tilpasse hårfargen din til hva du skal, hvilket humør du er i eller rett og slett etter sesong.

Ta kontakt med en av våre frisører så hjelper vi deg å finne din trendfarge og gjøre behandlingen så skånsomt som mulig.

Et lite tips på veien: Gi håret en hårmaske et par dager før du stikker til frisøren. Fuktigheten vil hjelpe håret med å holde pigmentene bedre. Hvis du har sensitiv hodebunn, unngå å bruk sjampo dagen før