Valgfri look

Skal jeg ha kort eller lang lugg? Det spørsmålet er velkjent for oss jenter. Egentlig har vi vel ofte lyst på begge deler, avhengig av dagsform eller hva vi skal den aktuelle dagen. Valget kan faktisk være ganske vanskelig. Lang lugg er enkelt å holde og kanskje mer klassisk, mens kort lugg krever litt mer styling og fremstår litt tøffere.

Med…
Lugg er høyaktuelt denne høsten. Kanskje ikke så unaturlige for med kaldere vær er vi ikke lengre like avhengig av å få håret bort fra ansiktet. Her har vi valgt en trendy, myk klipp på luggen. Luggen er klippet av rett under øyebrynene, deretter skrår den nedover på hver side og rammer fint inn ansiktet. Med enkel styling og føn får du en trendy stil med en lugg som passer de fleste anledninger. Du behøver altså ikke farge håret for å være trendy. En superfin lugg er definitivt i skuddet. Ønsker du å klippe lugg så spør frisøren så er du sikker på at du får en variant som passer nettopp deg.

…og uten
Det er ikke alltid det føles like praktisk med kort lugg, selv om det er veldig i skuddet akkurat nå. Du kan absolutt være trendy med en lang variant også. Ønsker du å opprettholde den litt myke klassiske stilen er det enkelt å finne gode stylinger som både er praktiske og moderne. Her har vi valgt å dra luggen løst over til den ene siden og festet med en spenne. En, myk og deilig frisyre som får frem ansiktet ditt og som passer perfekt til alle situasjoner hvor håret kan føles litt i veien.

Så med enkle grep kan du faktisk ha samme stil både med og uten lugg. Kanskje slipper du det vanskelige spørsmålet fremover, nemlig hva skal jeg velge.