Vårens trender 2018

Vårens fargetrend blir kaldt "Nontouring Shift". Det handler om å skape lys i håret ved hjelp av ulike stripe effekter. Fargepaletten er rik og har nøytrale fargetoner.
Vårens stylingtrend spiller på det tilfeldige sammen med statements som store spenner, hårbånd og scrunchien.

Vårens fargetrend

Det er tre forskjellige teknikker for å skape lys i håret. Alle teknikkene fokuserer på å skape highlight effekter i håret for å gi en lettere og fresherer look. Det handler om å gi håret ditt varme med toner av solrike/gule undertoner som gir deg en gylden glød. Korall er nøkkelfargen for kaldere hudtoner og for å skape en harmonisk blanding.

Bands of light handler om å gi et mykere uttrykk. Stripene plasseres i front og et mørkt hår som ser tungt ut eller har en stram klipp. gis en mykgjørende og lettende effekt.

Ribbons of light handler om å skape kontraster i håret. Stripene plasseres rundt kronen for å spre lyset utover i lengdene.

Rays of light legges i front og langs hårlinjen i nakken for enten å blende hudtonen eller gi nyansene i håret en graderende flyt

Vårens styling trend

Scrunchien

En myk hårstrikk i en farge som gjerne matcher klærne, er en av vårens store trender. Looken er lett å kopierer da det her er det tilfeldige og ikke det perfekte som gjelder, enten håret samles i en løs hestehale eller i en hair bun.

Statement spenner

Denne våren er det store spenner som gjelder og du finner dem i alle farger og fasonger. Her er det størrelse og detaljer som teller.

Hårbånd

Et lekkert skjerf eller sløyfebånd er en utrolig fin måte å freshe opp et antrekk, eller rett og slett redde en "bad hair day". Her er det bare å slippe fantasien løs. Dette skal synes, så her er det jo større jo bedre som gjelder.

Wet look

Wet look kommer stadig tilbake og er igjen aktuell denne våren. Tidligere har denne looken ofte vært ganske stram, men i år er det den softe wet looken som gjelder. Det skal være bølger og helst litt tilfeldig.

Høy/Lav Hestehale

Det som er så fint med høy hestehale er at den passer like godt til hverdags som til fest. Skulle du ikke rekke å vaske håret, kan dette være dagens redning.

Den lave hestehalen skal være litt mer tilfeldig og gjerne litt rufsete. Her kan du bare dra fingrene gjennom håret, sette på en strikk og vipps så er du klar.