Vårsveisen

Lysere tider, lettere klær, nye friske farger og selvsagt uendelige muligheter for ny, trendy sveis. Det er vår, klart vi vil se fine ut!

2017 byr på mangfold, mye er lov så det bør være enkelt for de fleste av oss å finne en moderne frisyre som du føler deg vel med. For oss jenter er det først og fremst frisyrene fra 70-80 og 90 tallet som gjelder. Gode minner for noen, nytt og trendy for andre.

Har du mål om ”Den store it-frisyren i 2017” bør du gå for en kort klipp med pannelugg. Du ser den allerede over hele moteverdenen. Fargen skal gjerne være lys, grå som dominerte i 2016 er på vei ut.

Trendene speiler jo også årstidene. Vi går mot sommer så hva er vel mer naturlig enn å hente frem Wet-looken. Stilen gjelder om du har kort eller langt hår. Helt greit å se ut som du kommer rett fra et deilig bad med andre ord. Mye volum og sexy bølger er også en vårfavoritt.

Har du et helt annet type hår, langt fra krøller og volum, kan kanskje en ”Pasje” variant være noe for deg. Den 70-talls inspirerte frisyren er topp for deg med glattere hår.

Fargene tar også en litt ny retning denne våren. Gråfargen er ut og inn kommer rene, lyse farger. Tør du gå for en litt cracy variant er denimfarger i håret ekstra hot.
Med inn i fargetrendene 2017 er også Bayalage. Det er en fargegradering av håret som skaper liv og variasjon. Gå gjerne for varme fargetoner i gyldne, røde og caramellnyanser.

For dere gutter er det også klare trender som peker seg ut denne våren. Den superpopulære frisyren ”Skin fade” fortsetter for fult. Kort på sidene, lengre på toppen. Elsket av mange verden over. Ønsker du denne, men med litt mer hår så går du for ”The quiff” Fortsatt kort på sidene, men forskjellen mellom hårlengden på side og topp er ikke like stor.

Er du en av dem som sverger til langt hår, eller endelig har fått litt lengde etter måneder med sparing; fortvil ikke. Lange lokker er fortsatt en del av motebildet. Vil du virkelig være trendy så la lokkene få en frisyre med litt 70-tallspreg.

Jada, gutter fortvil ikke, bading og sommersesong står snart for døren; Kort, kort, kort er faktisk supertrendy. Kort sagt kort, og enkelt.